Circulo, circunferencia

PARA MI LAURA C

PARA MI LAURA C

el mas guapo del mundo

el mas guapo del mundo

El vidio mas del mundo

tu foto

numero pi

hey ma

e>

edat moderna

propietat comutativa

divisions

lunes, 12 de junio de 2017

crónica de les colonies

El dia 30 de Maig, vam anar de colònies a Can Bajona tres dies. Després de fer una hora i mitja vam arribar vam deixar les maletes i vam anar a esmorzar, els professors ens vam  dir com funcionava tot: el menjador, les activitats...després ens professors ens van dir les habitacions em va tocar amb la Laura .c, Emma, Berta .l, Laura .l, Yaiza i jo. Després vam anar a dinar el menjador era molt xulo. Vam acabar de dinar i ens vam dir amb que grups anàvem a les activitats ens ho van dir i vam fer la primera activitat era joc de esports vam anar a un camp de futbol a fer un entrenament.Per la nit vam fer un lloc de buscar als professors.
Al dia seguen vam esmorzar i vam fer una activitat que em va tocar supervivencia vam anar pel bosc fins arribar a un lloc que hi havia una mina vam entrar qui volia després de fer la activitat vam anar a dinar. Després de dinar vam fer una altra activitat em va tocar orientació va ser molt divertit i interessant. Per la nit vam fer discoteca però va ser mig hora em vaig divertir.

Al ultim dia vam fer la maleta i després de esmorzar vam fer la ultima activitat em va tocar tirolines jo vaig fer equip de rescate per ajudar a la gent jo vaig fer amb el Alex i més gent si te ries pierdes m’ho vaig passar genial després vam dinar i vam fer temps lliure i ens vam mollar tots fins anar al autocar.
                 AQUESTES COLÒNIES M’HAN ENCANTAT

No hay comentarios:

Publicar un comentario

crónica de les colonies

El dia 30 de Maig, vam anar de colònies a Can Bajona tres dies. Després de fer una hora i mitja vam arribar vam deixar les maletes i vam an...